Organització
1. Òptica Torrents i el Club Olímpic Manlleu organitzen, en col·laboració amb l’Ajuntament de Manlleu, la tercera marató per relleus de Manlleu solidària “4xM”. Tots els beneficis obtinguts es destinen a Osonament.

Data i lloc
2. La prova de la marató per relleus tindrà lloc el dissabte 16 de setembre a les 5 de la tarda amb sortida i arribada a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. El circuit totalment pla i de 5.275 metres és urbà però també passarà pel passeig del Ter amb paviment tou.

3. El tancament de la prova serà a les 10 del vespre.

4. Pels més petits es faran tres curses infantils “mini marató” que tindrà lloc el dissabte 16 de setembre a les 4 de la tarda amb sortida i arribada a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. La primera cursa per corredors nascuts a partir del 2010 (inclòs) faran una volta a la plaça Fra Bernadí de 250 metres. Una segona cursa pels nascuts del 2009 al 2007 que faran dues voltes a la plaça Fra Bernadí de 500 metres i una tercera cursa pels nascuts del 2006 al 2004 que faran un circuit urbà de 1.000 metres.

Participació
5. La marató per relleus és una prova oberta a tothom major de 14 anys i que estigui preparat per córrer les distàncies previstes. Tots els atletes de menys de 18 anys hauran de signar una autorització dels pares o tutors.

6. Els equips poden ser masculins, femenins o mixtes i seran de quatre corredors per equip que faran relleus de 10,550 km (dues voltes al circuit).

7. Els temps individuals dels equips es mostraran tenint en compte l’ordre que consti a la butlleta d’inscripció.

8. Els participants hauran de col·locar-se el dorsal al davant, en lloc visible per l’organització.

9. Si un participant es lesiona durant la cursa, un altre atleta de l’equip pot acabar de fer el relleu.

10. Cada participant sols podrà competir amb un equip.

11. Es recomana que l’últim rellevista disposi de frontal.

Inscripcions
12. El preu de la inscripció de la marató per relleus és de:

12 € per corredor fins al 30 de juny
16 € per corredor fins al 31 d’agost
18 € per corredor fins al 14 setembre
20 € el mateix dia de la cursa

Per la “mini marató” la inscripció tindrà un preu de 5 € al mateix dia de la cursa a la carpa de l’Olímpic Manlleu.

13. La inscripció es podrà efectuar a través d’internet al web www.4xm.cat.

14. Les inscripcions es tancaran el dijous dia 14 de setembre a les 23:59 hores.

15. En el cas que abans d’aquesta data s’arribi als 200 equips per la marató per relleus la inscripció es donarà per tancada. No s’acceptaran inscripcions per telèfon o correu electrònic.

Per la “mini marató” el pagament de 5 € de la inscripció es farà una hora abans de la cursa.

16. Els dorsals es podran recollir el dissabte 12:00 a 16:30 a la plaça Fra Bernadí.

17. Els dorsals, les bosses i el xip es lliuraran a la persona assignada per l’equip i cal que porti el comprovant corresponent de la inscripció i el DNI o passaport. Dins les bosses hi haurà el dorsal i diferents productes dels col·laboradors i la samarreta de la cursa.

Trofeus
18. Hi haurà tres categories: equip masculí, femení i mixta. Tindran trofeu el primer equip de cada categoria i medalles als tres primers classificats de cada categoria.

Seguretat i serveis

19. Hi haurà assistència sanitària a la zona de sortida i arribada. Serà obligació dels participants atendre a qualsevol participant accidentat així com comunicar a l’organització qualsevol accident o incidència greu, mitjançant telèfon, en primera instància, i si no es disposa d’aquest dispositiu al control més proper al lloc de l’accident o incidència greu.

20. L’organització entén que la tramesa del formulari d’inscripció per part dels participants significa que aquests estan en condicions físiques i psíquiques adequades per dur a terme l’esforç que suposa la prova, i no es fa responsable de cap incident que es pugui produir durant la cursa per motius de la condició mèdica dels participants, els quals, han de vetllar en tot moment pel seu bon estat físic.

Tampoc s’acceptarà cap mena de reclamació.

21. Hi haurà servei de dutxes al pavelló municipal d’Esports.

22. Hi haurà avituallament líquid a cada volta i sòlid i líquid al final dels relleus.

Altres
23. Els participants han de fer cas de les indicacions de la policia, organitzadors i voluntaris.

24. El fer d’inscriure’s a l’esdeveniment autoritza expressament a l’organització a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment dels participants.

25. La participació en la Cursa comporta l’acceptació d’aquest reglament. Tot allò que no quedi recollit en aquest reglament queda sota la decisió de l’organització.

Baixa el PDF

No us perdeu el video de l'edició 2016